iPad 2

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G

Apple

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G MORE PICTURES
IPad 2 është brezit të dytë iPad , një kompjuter tabletë hartuar, i zhvilluar dhe shitur nga Apple Inc Ajo shërben kryesisht si një platformë për audio-vizuale mediat, duke përfshirë libra, revista, filma, muzikë, lojra, prezantime dhe përmbajtje web. IPad 2 ka njëbateri litium-jon polimer që zgjat deri në 10 orë, një dual core procesor Apple A5 dhe VGA front-ballafaqohet dhe 720p rear-ballafaqohet kamera dizajnuar për FaceTime video thirrje.

Opsionet Paisjet ne Dispozicion

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3GPajisja është në dispozicion fillimisht me tre madhësive të magazinimit, 16, 32 dhe 64GB dhe dy opsione të ndryshme te lidhjes Wifi.Apple ka dërguar ftesat për gazetarë më 23 shkurt, 2011 për një ngjarje të mediave më 2 mars.Më 2 mars, 2011, CEO Steve Jobs zbuloi pajisjen në Qendrën Buena Yerba.

iPad phone multimedia

Ashtu si telefonat celularë, ata janë vetëm telefona celular dhe nuk ndryshojn. Ju nuk keni asnjë dyshim kur keni dëgjuar për VoIP (Voice over Internet Protocol) nga Vonage dhe shërbime televizive kabllovike, por në vitet e ardhshme do të jetë në lëvizje për telefonat multimedia IP.

Hulumtimin e tregut kompani In-Stat është duke e quajtur atë "ekran i katërt" në shtëpi, pasi televizorë, kompjuterë dhe aparate celular. Ekranet që mundësojnë thirrje video, si dhe të tjera gjithmonë-në "Subsystem IP Multimedia" goodies, do të ndihmojë atë që In-Stat parashikon të jetë një 4000000000 $ të $ 8000000000 tregu global deri në vitin 2013.

Disa prodhues tashmë lëkunden nga trenin IP multimedia telefonit, duke përfshirë: AT & T, Verizon, OpenPeak, LG, Panasonic, ojo, Leadtek dhe Grandstream Networks. Shumica e telefonave të shfaqur:

  • Një 6-te-10-inch prekje color ekranit.
  • Web-dhe rrjetit me bazë në audio, video dhe përmbajtjen foto qasje.
  • Widget-si informacion të tillë si lajme, kuotat e aksioneve, sportive rezultatet dhe parashikimet e motit.
  • Zëri vizuale.
  • Digital aftësi photo frame.
  • Blerjet lokale në qoftë se ju doni të urdhërojë një pizza

Ata janë të krahasueshme në çmim me telefonat VoIP normale, por telefonat IP multimedia kanë një ndërfaqe të pasur që lejon për streaming përmbajtjen.Gjithmonë qasja për përditësimet e lajmeve dhe raportet e motit do të jetë një shofer i fortë i miratimit të konsumit ", thotë Khris Kendrick, drejtor i lartë i zhvillimit të biznesit për Grandstream. "Konsumatorët janë bërë të varur deri në 24 orë lajme dhe kanalet e motit, por as TV dhe as faqet e internetit mund të ofrojë një prekje, qasje të menjëhershme për informacion, dhe mediat mund të telefonit.

Përfitime të tjera:

  • Më shumë telecommuting ose telekonferencë udhëtimit më pak
  • Mbështetja më pak në kompjuter përdorim në shtëpi
  • Gadgets pak rrëmujë në shtëpinë tuaj
  • Pak kohë kaloi shikuar televizor

Në fakt, disa nga TV broadband fundit mund, por ata nuk janë të lirë dhe ju nuk mund të kenë nevojë për një të ri. Pra, mund touchpanels shkëlqyeshëm automatizimi në shtëpi, por ata të kushtojë mijëra dollarë - dhe ju mund të dëshironi shume,thjesht të tërheqni një YouTube video ose të luani një MP3s disa në mëngjes pa investuar në një kontroll më të madh ose a / V sistem.

Netbooks hoqi dorë nga PC-ja dhe do të përqëndrohet në web dhe Widgets, por ata kërkojnë boot-up dhe ndërfaqja nuk është aq user-friendly.GXV3140 Grandstream-së ($ 299) telefon, në të kundërt, mund të tërheqë deri në mijëra e radio stacioneve të internetit, komunikoni me programe të dërguarin e çastit, të dorëzojë të personalizuar RSS feeds, të veprojë si një kalendar dhe plug në një kompjuter ose në TV për një ekran të madh - dhe kjo ju lejon marrin vendime të lira zë ose video thirrje të gjithë botën mbi instalimin.


Leave a Reply