iPad 2

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G

Apple

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G MORE PICTURES
IPad 2 është brezit të dytë iPad , një kompjuter tabletë hartuar, i zhvilluar dhe shitur nga Apple Inc Ajo shërben kryesisht si një platformë për audio-vizuale mediat, duke përfshirë libra, revista, filma, muzikë, lojra, prezantime dhe përmbajtje web. IPad 2 ka njëbateri litium-jon polimer që zgjat deri në 10 orë, një dual core procesor Apple A5 dhe VGA front-ballafaqohet dhe 720p rear-ballafaqohet kamera dizajnuar për FaceTime video thirrje.

Opsionet Paisjet ne Dispozicion

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3GPajisja është në dispozicion fillimisht me tre madhësive të magazinimit, 16, 32 dhe 64GB dhe dy opsione të ndryshme te lidhjes Wifi.Apple ka dërguar ftesat për gazetarë më 23 shkurt, 2011 për një ngjarje të mediave më 2 mars.Më 2 mars, 2011, CEO Steve Jobs zbuloi pajisjen në Qendrën Buena Yerba.

3 Gjeneruar Partneritetit Projekti 2

Çfarë është 3GPP2?

 

3 Gjeneruar Partneritetit Projekti 2 ( 3GPP2 ) është një bashkëpunim midis shoqatave të telekomunikacionit për të bërë një gjeneratë globalisht zbatueshëm Tretë 3G ), sistem telefoni celular specifikim në kuadër të ITU-IMT-2000 projektit. Në praktikë, 3GPP2 është grupi standardizimi për CDMA2000 , grup i standardeve 3G në bazë të hershme 2GCDMA teknologjisë.Shoqatat pjesëmarrëse janë ARIB / TTC (Japoni), Kina Communications Standardet Shoqata , Telecommunications Industry Association (Amerika e Veriut) dheTelekomunikacionit Technology Association (Korea e Jugut).

Marrëveshja u krijua në dhjetor 1998.Ultra Mobile Broadband (UMB) ishte një projekt 3GPP2 për të zhvilluar një pasardhës të katërt të gjeneratës së në CDMA2000. Në nëntor 2008, Qualcomm , sponsori kryesor UMB-së, njoftoi se ishte duke i dhënë fund zhvillimit të teknologjisë, duke favorizuar LTE vend.

3GPP2 nuk duhet të ngatërrohet me 3GPP , 3GPP është trupi standarde prapa Sistemin Universal Mobile Telekomunikacionit (UMTS) se është upgrade 3G për rrjetet GSM , ndërsa 3GPP2 është trupi standarde prapa konkurruese 3G standarde CDMA2000 se është upgrade 3G të CDMA Rrjetet e përdorur kryesisht në Shtetet e Bashkuara (dhe në një farë mase edhe në Japoni, Kinë, Korenë e Jugut dhe Indi).GSM / GPRS / EDGE / W-CDMA është standardi më e përhapur pa tel në botë. Disa vende (si Kina, Shtetet e Bashkuara, India, Korea e Jugut dhe Japonia) përdorin dy grupe të standardeve, por shumica e vendeve të përdorin vetëm familjen GSM.

Per me shume informacion
Leave a Reply