iPad 2

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G

Apple

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G MORE PICTURES
IPad 2 është brezit të dytë iPad , një kompjuter tabletë hartuar, i zhvilluar dhe shitur nga Apple Inc Ajo shërben kryesisht si një platformë për audio-vizuale mediat, duke përfshirë libra, revista, filma, muzikë, lojra, prezantime dhe përmbajtje web. IPad 2 ka njëbateri litium-jon polimer që zgjat deri në 10 orë, një dual core procesor Apple A5 dhe VGA front-ballafaqohet dhe 720p rear-ballafaqohet kamera dizajnuar për FaceTime video thirrje.

Opsionet Paisjet ne Dispozicion

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3GPajisja është në dispozicion fillimisht me tre madhësive të magazinimit, 16, 32 dhe 64GB dhe dy opsione të ndryshme te lidhjes Wifi.Apple ka dërguar ftesat për gazetarë më 23 shkurt, 2011 për një ngjarje të mediave më 2 mars.Më 2 mars, 2011, CEO Steve Jobs zbuloi pajisjen në Qendrën Buena Yerba.

iPad-telefon multimedia


Të gjitha iPad janë një përzierje e përsosur mes një iPhone dhe një fletore.....

Mesoni me teper

iPad

Lorem IPad merrni shqyrtuar nga Arena Phone. PhoneArena iPad .....

Mesoni me teper

iPad


Edhe pse fotot zyrtare Apple iPad nuk tregojnë atë, iPad ka një .....

Mesoni me teper

iPad,enderra jon


Doni të përdorni iPad apo iPod touch si një telefon? Ju mund ta bëni.....

Mesoni me teper

Telefon-iPad

Telefonit në rrugë. Megjithatë, kjo nuk ishte më në fund në përputhje me iPad

Mesoni me teper

Hulger-telefon-përshtatës

Ende mund të bëjë atë me një receptor telefoni dhe iPad Hulger

Mesoni me teper

15 Responses to “Home”

Leave a Reply for Regan Dashne