iPad 2

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G

Apple

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G MORE PICTURES
IPad 2 është brezit të dytë iPad , një kompjuter tabletë hartuar, i zhvilluar dhe shitur nga Apple Inc Ajo shërben kryesisht si një platformë për audio-vizuale mediat, duke përfshirë libra, revista, filma, muzikë, lojra, prezantime dhe përmbajtje web. IPad 2 ka njëbateri litium-jon polimer që zgjat deri në 10 orë, një dual core procesor Apple A5 dhe VGA front-ballafaqohet dhe 720p rear-ballafaqohet kamera dizajnuar për FaceTime video thirrje.

Opsionet Paisjet ne Dispozicion

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3GPajisja është në dispozicion fillimisht me tre madhësive të magazinimit, 16, 32 dhe 64GB dhe dy opsione të ndryshme te lidhjes Wifi.Apple ka dërguar ftesat për gazetarë më 23 shkurt, 2011 për një ngjarje të mediave më 2 mars.Më 2 mars, 2011, CEO Steve Jobs zbuloi pajisjen në Qendrën Buena Yerba.

KompoZer Portable

KompoZer PortableKompozer eshte nje burim te hapur WYSIWYG HTML editor i bazuar ne tani-vijueshemNvu editor. Kompozer eshte ruajtur si nje komunitet te shtyre pirun , dhe eshte nje projekt ne Sourceforge .

Aktuale para-release, Kompozer 0.8 beta 3, leshuar shkurt 2010, perdor gecko 1.8.1.Versioni i tanishem i qendrueshem eshte 0.7.10, lirua ne gusht 2007. Zhvillimi duket te kete ngecur.

Aftesite WYSIWYG editing Kompozer  jane nje nga atraksionet kryesore te softuerit.Pervec kesaj, Kompozer lejon kodi direkt redaktimi si dhe nje ndarje pamje Kodi-grafik.

Read more

 

Works in all windows:

Download <--KompoZer Portable

 

Games swf for Website

Aktualisht , SWF eshte formati dominuese per te shfaqur dhe animuar grafike vektoriale neWeb . Ajo mund gjithashtu te perdoret per programe, zakonisht lojra shfletuesit , duke perdorur ActionScript .

Fotografi SWF mund te gjenerohet nga brenda disa produkteve Adobe: Flash , Flash Builder (nje IDE ) dhe Pas Efektet , si dhe permes MXMLC, nje linje komande aplikim perpilues i cili eshte pjese e SDK lirisht ne dispozicion perkul. Te tjera se produktet e Adobe, SWFs mund te ndertohet me burim te hapur Motion-Twin ActionScript 2 Compiler (MTASC) , me burim te hapur Ming biblioteka dhe free software suite SWFTools . Ka edhe programe te ndryshme nga pale te treta qe mund te prodhoje fotografi ne kete format, te tilla si Fusion 2 Multimedia , roberoj dhe kopanis Max .

 

Works in all windows:

Download <--GAMES swf  for Website


YouTube Downloader

YouTube DownloaderCfare eshte YouTube Downloader? YouTube Downloader eshte softuer qe ju lejon te shkarkoni videot nga YouTube, Facebook, Google Video, Yahoo Video, dhe shume te tjere dhe konvertimin e tyre ne formate te tjera video. Programi eshte i lehte per t'u perdorur, vetem te specifikoje URL per video ju doni te shkarkoni dhe klikoni butonin OK! Ai gjithashtu ju lejon te konvertohet video shkarkuar per iPod, iPhone, PSP, Cell Phone, Windows Media, XviD dhe MP3. Ju mund te perdorni YouTube Downloader per te shkarkuar videot e zgjedhjes suaj nga shtepia , ne zyre ose ne shkolle.

 

Works in all windows:

Download <--YouTube Downloader

YouTube HD Video Downloader PRO v3.5 + Serial Key

Youtube Downloader HD eshte nje mjet i lire qe te shkarkoni videot nga YouTube dhe per te shpetuar ate ne kompjuterin tuaj lokal. Video mund te konvertohet ne formatin avi video ose per te mp4 (kompatibil me iPhone, iPod).

Cfare ka te re ne versionin e fundit:

 1. Fixes bug te vogla
 2. Disa permiresime nderfaqe

Youtube Downloader HD per Windows eshte nje Software. Ajo permban absolutisht asnje adware, no Spyware, Pa regjistrimi, pa popups, JO malware apo programe te tjera te padeshiruara.

 

Works in all windows:

Download <--YouTube HD Video Downloader


HTML Text Extractor v1.5

HTML Text Extractor

Nese ju jeni te frustruar se nje faqe interneti ka tekst unselectable ose nese keni nevoje per te pare disa HTML qe eshte koduar atehere ky aplikim eshte nje domosdoshmeri. HTML Tekst Extractor eshte menyra me e thjeshte dhe me e lehte per te pare dhe per te shpetuar HTML dhe Tekst nga cdo webpage.

Karakteristika:

Version 1.5 eshte tani ne dispozicion, me karakteristikat e meposhtme:

 • Lehte ekstrakt kodin HTML dhe Tekst nga ndonje webpage
 • Ekstrakt nga webpages HTML te cilat kane "View Source" disabled
 • Prere me lehtesi neper faqet qe jane te mbrojtura apo te koduar me programe mbyllje HTML
 • Thjeshte per t'u perdorur - Nxjerrja ndodh si ju shfletoj
 • Zgjidh Tekst unselectable
 • Copy, Save, dhe Print Preview ne prekjen e nje butoni
 • Marr nga cdo element HTML brenda nje faqe

Gjithnje e me shume web designers jane duke e mbrojtur web faqet e tyre me paaftesi menu right click dhe duke perdorur javascript per te fshehur tekstin e tyre dhe kodin HTML. HTML Tekst Extractor eshte testuar kunder aplikacione qe pretendojne per te prodhuar HTML sigurt, dhe cdo here HTML Tekst Extractor sulmoi permes mbrojtjes.HTML Tekst Extractor shkon ne te gjitha sistemet e Windows: 95/98/NT/2000/Me/XP.

Works in all windows:

Download <--HTML Text Extractor v1.5

 

CSE HTML Validator Professional v12.0

CSE HTML Validator Professional

CSE HTML Validator
Guaranteed to improve your website 
CSE HTML Validator for Windows includes:
HTML / HTML5 / XHTML Validator CSS / CSS3 Validator PHP Checker  JavaScript Linter  Link Checker Spell Checker  Accessibility Checker  Search Engine Optimization (SEO) Checker  CSS Editor  HTML Editor  XHTML Editor  And More!One-click HTML, CSS, SEO, spelling, accessibility, and link checking with CSE HTML Validator for Windows saves you time and helps you eliminate website problems that cause visitors to leave your website.
Unlike other HTML validators and checkers, CSE HTML Validator features an unusually powerful custom syntax checking engine that is specifically designed to check HTML, XHTML, CSS and more.
CSE HTML Validator is for web professionals, webmasters, corporations, government agencies, individuals, teachers, students, non-profit organizations, or anyone with a website. It's guaranteed to improve your website or your money back.
Includes preliminary HTML5 and CSS3 support (these specifications are not yet finalized)PHP syntax checking requires a free 3rd party download and the standard (or higher) edition
Supported OS:
For Microsoft Windows,Including Windows 7/8

Works in windows 7/8:

Download <--CSE HTML Validator Professional v12.0

 

Schoolhouse Technologies  Studio  5.0


Schoolhouse Technologies StudioMath Resource Studio
is a powerful software for solving mathematical equations. This software can be used to help solve different questions and the answers can not access it. The software features the ability to solve different equations, the problems of computational geometry, and advanced algebra and operations noted. Other software tools can also be used as entertainment devices math. The program product of the company schoolhousetech.

Take now this powerful program, hurry now. ...

 

Works in all windows:


 

Download <-- Schoolhouse Technologies  Studio  5.0

 

PhotoFiltre.Studio.X.v10.7.2

PhotoFiltre.StudioPhotoFiltre Studio also has layer manager(with Alpha channel), advanced brushes, nozzles (or tubes), red eyecorrector, batch module and lot of other powerful tools.

PhotoFiltre Studio is a complete editor and image correction.This allows you to do simple or complex interventions to an image and apply a wide range of filters on it. It's simple, intuitive to use, user friendly and easy to learn.

Toolbar is functional, giving you access to the standard filters with just a few clicks and gives PhotoFiltre Studio a good view.

Filters and the possibilities it offers, will pleasantly surprise you. If you consider the free disposal will make you permanently treat a permanent place on your disk.

 


Works in all windows:

Download <-- PhotoFiltre.Studio.X.v10.7.2

 

Panorama Studio Pro 2.4.2.146

Panorama Studio ProTo view historic images of virtual places, displaying three-dimensional images and ... They use. Images used in panoramic images must be compatible with each other so there is not a problem in building the image of a combination.

This software is suitable for people who are looking for a 360-degree panoramic images or the images are landscapes. certain Panoramastudio Pro V2.4.2 software features: - Ability to build a 360-degree images. - Two dimensional and three dimensional preview feature . - picking work in one or multiple rows of images in the full spherical 360x180 degrees.

The ability to manually adjust the images. - different output using Java and Flash. - filter out additional images. - Ability to print images Poster size and number of pages. xtract images in various formats as your screen saver or beautiful landscapes and interesting web site.

 

Works in all windows:

Download <-- Panorama Studio Pro 2.4.2.146

 

Pop Art Studio v6.3  (32bit)


Pop Art StudioPop Art Studio

Create your own Pop Art masterpieces in the famous Andy Warhol and Roy Lichtenstein Style.Pop Art Studio is very easy to use graphics editing software. It supports BMP, JPG, GIF, PNG, TIFF and PSD (Photoshop) formatted images.

Pop Art Studio contains many Andy Warhol effects and the famous Roy Lichtenstein effect. The program provides an endless selection of text and drawing tools, filters and color adjustment capabilities. Layers allow you to create complex compositions.

The following languages are supported: English, German, French, Spanish, Italian, Dutch, Portuguese, Russian, Polish.
Supported OS:

Works in Windows 7/vista/xp

 

Download <-- Pop Art Studio v6.3  (32bit)

 

R-Studio.v6.1

R-STUDIO is a family of powerful, cost-effective disk recovery software. Originally developed by R-Tools Technology, Inc. for experienced data recovery professionals, R-Studio has been redesigned as a scalable, user-friendly all-in-one data recovery tool. By coupling our most advanced file recovery and disk repair technology with an intuitive user-interface, R-Studio provides enterprise and professional-level data recovery specialists the tools they need without hindering the experience of entry-level users.
R-Studio runs on Mac, Windows, and Linux * and can recover data from local disks, removable disks, heavily corrupted disks, unbootable disks, clients connected to a local area network or the Internet. As a highly scalable, flexible, and deployable data recovery solution, R-Studio is an invaluable tool for data recovery operations large and small.
No matter the platform of the host or client or the physical location of the disk, R-Studio can quickly and effectively recover lost data from damaged, formatted, repartitioned, or deleted disks.
R-Studio's key data recovery features include:Drive recovery for all major file systems, including FAT12/16/32/exFAT, NTFS, NTFS5 (created or updated by Windows 2000/XP/2003/Vista/2008/Win7), HFS/HFS+ (Macintosh), Little and Big Endian variants of UFS1/UFS2 (FreeBSD/OpenBSD/NetBSD/Solaris) and Ext2/Ext3/Ext4 FS (Linux).Recovery of damaged or corrupted partitions.Recovery of data from repartitioned or formatted hard drives and disks.Raw file search (scan for known file types) with custom user-defined file types.Advanced file previewer; estimate chances for successful disk recovery before you buy.Flexible, scalable file search capabilities - makes both big and small file recovery jobs easy.Smart processing of bad sectors.Backup and recovery disk imaging (local or over network). Image files are compatible with R-Drive Image software.Bootable R-Studio Emergency (start-up) version can securely wipe any data storage device (hard disks, Flash drives, external drives, etc.) for reuse, disposal or transfer; even works on computers that won't boot.Drive recovery over local area network (LAN) or Internet.Professional RAID reconstruction features that meet or exceed competing stand-alone array reconstructor products.Advanced text/hexadecimal editor with support for various data patterns like boot records, master file tables (MFT), etc. Such patterns may be custom-created.

Works in  Mac,all Windows and Linux

Note: To download the complete R-Studio.v6.1, download part1, part2, part3, part4.Otherwise you download only one of these is not complete downloading and Drive will not work.

Download part 1 <-- R-Studio.v6.1

Download part 2 <-- R-Studio.v6.1

Download part 3 <-- R-Studio.v6.1

Download part 4 <-- R-Studio.v6.1

AMS Photo Effects

English

AMS Photo EffectsPhoto Effects is a new program for processing photos with the help of various filters. With it, you can completely transform any image. The program allows you to use more than 50 effects, including both traditional and original ones. You will be able to take a look at your photos in the rain and snow, in fog and up in the sky, add some sun light to it or swirl it in a typhoon...
You can combine effects and create truly fantastic compositions. It is possible to apply the selected filters both to the entire image and to its parts highlighting the most important fragment of the photo. Photo Effects will help to decorate your home photo album, website and will even allow you to create an original greeting card.
Photo Effects makes it possible to not only process, but also decorate photos. It offers you more than 100 frames and masks that will decorate portraits, landscapes and even simple casual shots. It is important that you can apply effects both before and after you decorate a photo. Combining effects and frames is one of the main features of the program. For example, you can apply a classic frame and then use lighting effects to add realistic sunlight to its contour. Try to use this feature more often and you will see how pretty the images Photo Effects creates are.

Works on all windows:

Shqip

AMS Foto Efekt

Efektet e fotove eshte nje program i ri per perpunimin fotot me ndihmen e filtrave te ndryshme. Me kete, ju mund te transformoni teresisht cdo imazh.Programi ju lejon te perdorni me shume se 50 efekte, duke perfshire te dy ato tradicionale dhe origjinale. Ju do te jeni ne gjendje per te marre nje sy ne fotot tuaja ne shi dhe bore, ne mjegull dhe deri ne qiell, shtoni pak drite dielli ne ate apo ate ne nje vorbull Tyfan ...
Ju mund te kombinohen efektet dhe per te krijuar kompozime te vertete fantastike. Eshte e mundur te aplikojne filtra perzgjedhura si per imazhin e tere dhe per pjeset e saj duke theksuar fragment me te rendesishme te foto. Efektet e fotove do te ndihmoje per te dekoroj shtepi tuaj photo album website, dhe do te lejoje edhe ju per te krijuar nje karte origjinal pershendetje.
Efektet e fotove ben te mundur qe jo vetem procesin, por edhe dekoroj fotot. Ajo ju ofron me shume se 100 korniza dhe maska ??qe do te dekoroj portrete, peizazhe dhe te shtena edhe thjeshte rastesor. Eshte e rendesishme qe ju mund te aplikoni efekte te dy para dhe pasi te keni te dekoroj nje foto. Kombinuar efektet dhe korniza eshte nje nga karakteristikat kryesore te programit. Per shembull, ju mund te aplikoni nje kornize klasike dhe pastaj te perdorin efekte ndricimi te shtuar rrezet e diellit realiste per kontur saj. Perpiquni te perdorni kete funksion me shpesh dhe ju do te shihni se si goxha Efektet imazhet e fotove krijon jane.

Punon ne te gjithe windows:

Download <--AMS Photo Effects

Ray Dream Studio 5

English

Ray Dream Studio 5Ray Dream Studio 5 is a 3D program for desktop artists and animators, Web designers, and multimedia producers. Ray Dream Studio 5 is ideal for creating 3D graphics for magazine or book covers, posters, ads, product brochures, packaging, and virtually any powerful 3D impact of realistic perspective and shading. 

Operates on OSs like Windows 95 through XP:

Shqip

Studio Ray Dream 5 eshte nje program 3D per artistet desktop dhe animators, web designers, dhe prodhuesve multimedia. Studio Ray Dream 5 eshte ideale per krijimin  vizatimor 3D per reviste ose liber mbulon, postera, reklama, broshura produkt, paketimin, dhe praktikisht cdo ndikim te fuqishem 3D perspektive realiste dhe mbrojtje nga drita.

Vepron ne OS si Windows XP nepermjet 95:

Download <--Ray Dream Studio 5

Pixarra.TwistedBrush.Pro.Studio.v18.18

English

Pixarra.TwistedBrush.Pro.StudioSimplicity without sacrifice, powerful enough for theprofessional artist yet simple enough for the novice.TwistedBrush Pro Studio has one of the most versatile andpowerful brush engines in existence, yet it was designed fromday one to be easy to use.  TwistedBrush Pro Studio has morethan 5,000 brushes, along with all the features that artistslove to use: layers, realistic media, photo cloning, tracing,masks, particles, filters, script recording, scripts to AVI,drawing tablet support, brush shapes, patterns, textures,integrated scanner support, image brushes, drawing guides,reference image views, dirty brushes, scratch layer, dynamicpalettes and a whole lot more.
TwistedBrush Pro Studio runs on all versions of the Windowsoperating system and is designed for all realms of digitalart including natural media fine art, photo retouching, photocomposition, photo cloning to turn your photos into the lookof hand painted artwork, mandala art, patterns, manga, even3D like painting with the incredible blob modeling tools.

Works on all windows:

Shqip

Thjeshtesi pa sakrifice, mjaft i fuqishem per artist profesionale ende mjaft e thjeshte per rishtuar.TwistedBrush Pro Studio ka nje nga me te zhdervjellet dhe motore te fuqishem furce ne ekzistence, por ajo eshte projektuar nga ditet qe te jete e lehte per t'u perdorur. TwistedBrush Pro Studio ka me shumese 5.000 brushat, se bashku me te gjitha karakteristikat qe artistet duan te perdorin: shtresa, mediat realiste, klonimi foto, zbulimin,maska, grimca, filtra, regjistrimi script, scripts AVI,Mbeshtetja vizatim tablete, forma furce, modele, textures,mbeshtetje te integruar skaner, brushat imazh, udhezon vizatim,views image reference, brushat pista, shtresa zeroja, dinamikepalettes dhe nje teresi shume me teper.
TwistedBrush Pro Studio shkon ne te gjitha versionet e Windows e sistemit operativ dhe eshte projektuar per te gjitha sferat e dixhitale e Artit perfshire mediat natyrore artit gjobe, foto retouching, photo Perberja, klonimi foto per ta kthyer fotot tuaja ne sy dhe dora e pikturuar artwork, mandala artit, modelet, manga, madje edhe 3D si pikture me mjetet e pabesueshme e modelimit pike.

Punon ne te gjithe windows:
Download <--Pixarra.TwistedBrush.Pro.Studio.v18.18

Anntena web desing studio v3.5.5

English

Anntena web desing studio v3.5.5Design great looking web sites rapidly with Antenna, powerful web design software.  Create a professional web site to promote yourself or your company.  Publish your site online or distribute on CD as an interactive CV.  Be seen - make a good impression - get noticed! 
You can create your own web pages and digital photo galleries in minutes, without any HTML knowledge.  Antenna's powerful editor is entirely visual, giving you pixel accurate control.  Wherever you drag & drop text, pictures, buttons, flash animation and movies on the page, that's exactly where they will appear in the web browser. Antenna has its own publisher built in, and can publish changes only, updating your site very quickly.
You can also design smooth gradient backgrounds and attractive glossy buttons without switching between applications - it's all built in! Give yourself a competitive edge and dip your toes into the international scene at any time - make any part of your web site multilingual. And if you need a hand there's free online tutorials, expert tips, a comprehensive illustrated user guide & free tech support.

Works on all windows:

Shqip

Hartoni faqet e internetit me shpejtesi te madhe duke kerkuar me, Antena software web fuqishme te projektimit. Krijo nje faqe te web profesional per te promovuar veten apo kompanise tuaj. Publikimi online faqen tuaj ose shperndani ne CD si nje CV interaktive. Te shihet - te beni nje pershtypje te mire 
Ju mund te krijoni faqet tuaja web dhe galerite foto dixhitale ne minuta, pa ndonje njohuri HTML. Redaktor i fuqishem Antena eshte teresisht vizuale, duke ju dhene kontroll pixel sakte. Kudo qe drag & drop tekst, figura, buttons, animacion flash dhe filma ne faqe, qe eshte pikerisht atje ku ata do te shfaqet ne shfletues. Antena ka botueset e vet ndertuar ne te, dhe mund te publikojne ndryshimet e vetme, perditesimin faqen tuaj shume shpejt.
Ju gjithashtu mund te projektoni prejardhje te qete gradient dhe butonat e pa shkelqim terheqes kalimi ne mes te aplikacioneve - eshte ndertuar te gjitha ne te! Jepini vetes nje avantazh konkurrues dhe dip gishterinjte tuaj ne skenen nderkombetare ne cdo kohe - te beje ndonje pjese e faqes tuaj web shumegjuhesh. Dhe ne qofte se keni nevoje per nje dore ka mesime online falas, keshilla te eksperteve, nje udhezues gjitheperfshires ilustruar perdoruesit dhe mbeshtetje fale teknologjise.

Punon ne te gjithe windows:

Download <--Anntena web desing studio v3.5.5

 

HTML To PHP Converter V4.3.0.0

English

HTML To PHP ConverterThis tool simplifies this process, and can convert from as small as one line to as many as thousands of lines of code in mere seconds.
HTML To PHP Converter has numerous useful features:

- Single file conversions- Batch file conversions- Copy and paste conversions- Printing capabilities so you can look over your code on paper
HTML To PHP Converter can convert most HTML-based files: HTM, HTML, SHTML, and more to PHP with the click of a button.

Works on all windows:

Shqip

Ky mjet thjeshton kete proces, dhe mund te konvertohet nga aq e vogel sa nje linje per te,sa me shume qe mijera e linjave te kodit ne sekonda thjeshtesie.
HTML ne PHP Converter ka karakteristika te shumta te dobishme:
- Konvertimet te lireshme fotografi- Fotografi Batch konvertimet- Copy dhe paste konvertimet- Aftesite e Shtypjeve,keshtu qe ju mund te shikoni mbi kodin tuaj ne leter.
HTML ne PHP Converter mund te konvertohet HTML-baze me: fotografi HTM, HTML, SHTML, dhe me shume per PHP me klik te nje butoni.

Punon ne te gjithe windows:

Download <--HTML To PHP Converter V4.3.0.0

HTML Editor  CoffeCup

English

Features of The HTML Editor:
HTML Editor CoffeCup* Website Projects help keep your Website organized, all but eliminating broken links and incorrectly referenced images.    * The built-in Validate HTML tool opens the W3C markup validation service in your default Web browser.    * HTML and CSS code completion virtually eliminates unclosed or incorrectly typed tags.    * The Tags tab is a comprehensive reference for (X)HTML, PHP, and CSS tags.    * Certain characters have to be formatted as HTML entities in order to render properly. The Characters tab lets you insert these entities with a click of your mouse.    * Cross-browser compatibility is important, so the HTML Editor gives you the option to add up to 10 different browsers and then open them from inside the program.    * Split-Screen Preview lets you view your Webpage in a browser right from inside the Code Editor.    * Looking for something? Use the Search bar, located conveniently in the Toolbar.    * We improved the Extended Find and Replace function. Would you believe it's about 85% faster than before?    * Check out the new CSS Menu Builder. It creates awesome CSS navigation menus for your Webpages. These menus look great, work in any browser, and are easily customizable.    * The HTML Editor comes with 10 new, professionally designed themes. Preview them before you apply them to your pages in the snazzy new Theme Chooser.    * We completely overhauled the help manual. The new document is packed with tutorials, FAQs, a comprehensive glossary, and easy-to-understand explanations of each and every program feature.    * Typing the same code over and over again wastes time and, frankly, can be a bit boring. But with the Code Snippets tool, you can save your commonly used code and insert it on your page with a click of your mouse. The program also comes with several built-in code snippets to help get you started.    * Spelling mistakes and typos are a thing of the past with our spell-check feature. The HTML Editor checks for errors as you type — all you have to do is right-click the selection for the correct spelling.    * Add custom spell-check dictionaries for error-free code in any language.

Works on all windows:

Shqip

Karakteristikat e HTML Editor:
* Projektet Website te ndihmuar te mbajtur Website tuaj te organizuar, por te gjitha eliminuar lidhjet e thyera dhe imazhe referohet gabimisht.    * Ndertuar ne Vleresimet  mjet HTML hap sherbimin e Markup validation W3C ne shfletuesin web tuaj default.    * HTML dhe CSS perfundimi Kodi praktikisht eliminon vulose tags gabimisht shtypur.    * Tab Tags eshte nje reference te plote per (X) HTML, PHP, CSS dhe tags.    * Disa karaktere te duhet te jete i formatuar si subjekte HTML ne menyre qe te beje sic duhet. Tab ju lejon te futur shkronja keto subjekte me nje klikim te mausit tuaj.    * Cross-browser compatibility eshte e rendesishme, keshtu HTML Editor ju jep mundesi per te shtuar deri ne 10 shfletues te ndryshme dhe pastaj hapjen e tyre nga brenda programit.    * Split-Screen Preview ju lejon te shikoni faqen tuaj ne nje shfletues te drejte nga brenda Editor Kodi.    * Duke kerkuar per dicka? Perdorni shiritin e kerkimit, te vendosura te pershtatshme ne Toolbar.    * Ne permiresuar Extended Gjej dhe Replace funksion. Do te besoj se kjo eshte rreth 85% me te shpejte se me pare?    * Check out Builder ri CSS Menu. Ajo krijon tmerrshme navigacion menute CSS per webpages tuaj. Keto menute duken te madh te punes, ne cdo shfletues, dhe jane lehtesisht te pershtatshem.    * HTML Editor vjen me 10, temat e reja dizajnuar ne menyre profesionale. Preview ato para se te aplikoni ato ne faqet tuaja ne Chooser snazzy Theme ri.    * Ne riorganizuar teresisht manual ndihme. Dokumenti i ri eshte e mbushur me mesime, FAQs, nje fjalor gjitheperfshires, ??dhe te lehte-to-kuptuar shpjegimet e secilit dhe cdo funksion te programit.    * Typing kodin e njejte per pushim mbeturinave kohe dhe, sinqerisht, mund te jete pak i merzitshem. Por me mjet copra kodin, ju mund te ruani kodin tuaj te perdorura zakonisht dhe futur ate ne faqen tuaj me nje klikim te mausit tuaj. Programi gjithashtu vjen me disa ndertuar ne copra kodin per te ndihmuar te merrni ju keni filluar.    * Gabime drejtshkrimore dhe gabime shkrimi jane nje gje e se kaluares me spell-kontrolloni funksion tone. Kontrollet HTML Editor per gabimet, si ju lloji - te gjithe ju duhet te beni eshte e drejte-klikoni perzgjedhje per drejtshkrim korrekt.    * Add porosi te spell-check fjalore per error-free kodin ne cdo gjuhe.

Punon ne te gjithe windows:

Download <--HTML Editor 2009 CoffeCup

SWF Studio

English

 • Swf studio is made for editing flash file outside of flash and its action script coding.

SWF Studio Features:
Synchronous Commands: SWF Studio gives you the option of making ActionScript API calls syncrhonously or asynchronously. When an SWF Studio command is called synchronously, data is returned to the caller immediately through a return object and is available for use immediately in the next line of code. No callbacks are required, which can reduce the amount of code you have to write making you instantly more productive.
Splash Screens: With just a couple of clicks you can add a startup splash screen to your application using JPG, BMP or GIF files. Splash screens appear immediately when your application starts to let users know that the application is working so they don't attempt to start multiple copies. It's also a chance for you to display your brand information when you have the users attention.

Read more

Works on all windows:

Shqip

 • Swf studio eshte bere per redaktimin fotografi flash jashte flash dhe alfabeti i saj i veprimit coding.

Swf Studio Features:
Komandat sinkron: SWF Studio ju jep mundesi per te bere ActionScript API thirrje syncrhonously ose asynchronously. Kur nje komande Studio swf quhet sinkrone, te dhenat eshte kthyer ne telefonuesi menjehere permes nje objekt kthimit dhe eshte ne dispozicion per perdorim menjehere ne linje tjeter te kodit. Asnje callbacks jane te nevojshme, te cilat mund te zvogeloje sasine e kodit ju duhet te shkruani ju ben menjehere me produktiv.
Ekranet sperkatje: Me vetem disa klikime ju mund te shtoni nje ekran per fillimin e sperkatje me kerkesen tuaj duke perdorur JPG, BMP apo GIF files. Ekranet sperkatje te shfaqet menjehere kur fillon aplikimi juaj per te lejuar perdoruesit e di se aplikimi eshte duke punuar ne menyre qe ata nuk do te perpiqen per te filluar kopje te shumta. Eshte gjithashtu nje shans per ju per te shfaqur informacionin tuaj marke, kur ju keni vemendjen e perdoruesit.
Zero-install ekzekutuesit: Ceshtjet OCX Flash qe rrenoi versionet e meparshme te swf Studio dhe ende ndikojne shume mjete te pales se trete jane zgjidhur ne V3. Cdo aplikim V3 dhe screensaver eshte nje zero-install ekzekutueshme, qe do te thote qe ju nuk keni nevoje te instaloni asgje per t'i perdorur ato, ata vetem pune. Kjo ve nje fund per ceshtjen e dreaded OCX pergjithmone. Ekzekutuesit V3 jane testuar dhe te punojne edhe nga nje default, dhe shume te kufizuar, llogaria ftuar!
Lexo me shume

Punon ne te gjithe windows:

Download <--SWF Studio

VeryPDF PDF to HTML Converter v2.0

English

PDF to HTML ConverterVeryPDF PDF to HTML Converter is a handy tool which can help you convert PDF to HTML, enabling you to publish your PDF online easily and conveniently. You can use PDF to HTML Converter to convert multiple PDF files to one continuous HTML page, or convert such a PDF file or files to several HTML pages. You don't need to install any third-party application on your computer.

Features of PDF to HTML Converter

Convert Multipage PDF to One HTML PageYou can use PDF to HTML converter to generate a single HTML page from a PDF file with multiple pages. This can help you conveniently make a single webpage, and publish your PDF online. You can also use this tool to create a HTML page from each page of a source PDF file.
Customize HTML PagesYou can customize your HTML by setting HTML page title, keywords, background color, and space between characters. Furthermore, you can delete images, and insert your homepage URL into the HTML page index, retain hyperlinks from PDF to HTML, and optimize and scale HTML pages for different screen resolutions.
Support Image SettingsPDF to HTML converter can help you well preserve the original images from PDF to HTML. It supports monochrome and color JPEG, and allows you to customize the output JPEG image quality. You can also use this tool to adjust pictures to fit frame borders.

Works on all windows:

Shqip

VeryPDF PDF ne HTML Converter eshte nje mjet i dobishem qe mund te ju ndihmoje te konvertoni PDF ne HTML, duke bere te mundur qe ju te botoni online PDF lehte dhe te pershtatshme. Ju mund te perdorni HTML Converter PDF per te konvertuar fotografi te shumta PDF ne nje faqe te vazhdueshem HTML, ose konvertonit kartele te tille PDF ose fotografi ne faqet e disa HTML. Ju nuk keni nevoje per te instaluar ndonje kerkese te pales se trete ne kompjuterin tuaj.

Karakteristikat e PDF ne HTML Converter

Convert PDF ne multipage nje faqe HTMLJu mund te perdorni per konvertim PDF HTML per te krijuar nje faqe te vetme HTML nga nje skedar PDF me faqet e shumta. Kjo mund te ju ndihmoje ne menyre te pershtatshme te beni nje faqe te vetme, dhe te publikoje online tuaj PDF. Ju gjithashtu mund te perdorni kete mjet per te krijuar nje faqe HTML nga cdo faqe te nje file burim PDF.
Rregulloje Pages HTML Ju mund ta rregulloni duke shtuar HTML titullin ne HTML faqe, me fjale kyce, ngjyren e sfondit, dhe hapesire ??midis karaktereve. Per me teper, ju mund te fshini imazhet, dhe futur URL-tuaj ne faqen indeksin faqe HTML, mbajtur hyperlinks nga PDF ne HTML, dhe do jeni optimist per faqet HTML shkalle per rezolutat e ekranit te ndryshme.

Mbeshtetje Settings ImagePDF ne HTML Converter mund te ju ndihmoje edhe te ruajtur imazhet origjinale nga PDF ne HTML. Ai mbeshtet pikture njengjyreshe dhe ngjyra JPEG, dhe ju lejon te rregulloje output image cilesine JPEG. Ju gjithashtu mund te perdorni kete mjet per te rregulluar fotot qe pershtaten me kufijte frame.

Punon ne te gjithe windows:

Download<--VeryPDF PDF to HTML Converter v2.0

13 Nice HTML Templates

13 Nice HTML Templates

 

 

 

 

 

 

 

A small collection of 13 nice HTML templates...

Download <--13 Nice HTML Templates

 

Works on all windows:

Punon ne te gjithe windows:

Abdio HTML Editor 5.7

English

Abdio HTML Editor Abdio Html Editor is an easy drag & drop WYSIWYG visual editor web design software. This software enables you to create, but also to modify your webpage related files.
Here are some key features of a??Abdio Html Editora?:
a?? DHTML & JavaScripts Included
a?? Frames, Tables, Forms, Fonts, Link & more
a?? Fast & Simple Image and Link Inserting
a?? Insert Html Code Examples
a?? Insert Javascript Code Examples
a?? Full-Featured HTML Code Editor (Code Highlighter)
a?? You can edit Html, PHP, ASP, JSP, CSS, XLST and other web files.

Works on all windows:

Shqip

Abdio Html Editor eshte i lehte per Drag & Drop WYSIWYG editor vizual web design software. Ky program ju mundeson per te krijuar, por edhe per te modifikuar fotografi faqen tuaj te lidhura.
Ketu jane disa tipare kryesore te a Abdio Html EDITORA??:
? a? DHTML & Javascripts Perfshire
a? Frames ?, tabelat, format, Fonts, Link & me shume
a? ? Image Fast & Simple and Link Futur
a? ? Fut Shembuj Kodi HTML
a? Vendos ? Kodi Shembuj Javascript
a? Full-Featured ? Kodi HTML Editor (Highlighter Code)
a? ? Ju mund te redaktoni HTML, PHP, ASP, JSP, CSS, XLST dhe fotografi te tjera web.

Punon ne te gjithe windows:

Download <--Abdio HTML Editor 5.7

Ailt All Document to HTML Converter

English

Ailt All Document to HTML Converter is an easy-to-use and    flexible converting tool. With this powerful converter, you  can convert different Office document formats, PDF, Images   ect to HTML with fast conversion speed. It can support       comprehensive formats: PDF, DOC, DOCX, DOCM, RTF, XLS,       XLSX, XLSM, PPT, PPTX, PPTM, TXT, JPG, JPEG, BMP, EMF, WMF,  TIFF, GIF, PNG, PCX, J2K, JP2 etc. More setting options can  be provided to let you control the output file more accurately.

Works on all windows:

Shqip

Ailt ben te gjitha dokumentet per HTML Converter eshte i lehte per ta perdorur dhe  konvertimin mjet fleksibel. Me kete konvertim te fuqishme, ju  mund te konvertoni ne formate te ndryshme,Zyra dokument PDF, imazhe  ECT per HTML me shpejtesi te konvertimit te shpejte. Ajo mund te mbeshtese Formatet e plote: PDF, DOC, docx, VKM, RTF, XLS,  Xlsx, XLSM, PPT, PPTX, PPTM, TXT, JPG, JPEG, BMP, EMF, WMF,  TIFF, GIF, PNG, ARC, J2K, JP2 etj.Me shume opcione vendosjen mundeni  ta siguroni per te ju lejuar dhe per te kontrolluar dosjen e prodhimit me shume  saktesi.

Punon ne te gjithe windows:

Download <--Ailt All Document to HTML Converter

Virtual DJ Pro 7.3

English

Virtual DJ Pro 7.3VirtualDJ is the hottest MP3 mixing software, targeting every DJ from bedroom DJs to professional superstars like Carl Cox. With its breakthrough BeatLock engine, your songs will always stay in the beat, and you can work your mixes incredibly faster than any other DJ could. The automatic seamless loop engine and the brand new synchronised sampler will let you perform astounding remixes live, with no preparation at all. The visual representation and the cues allow you to clearly see the song's structure, and never be surprised by a break anymore. The vinyl controls will let you scratch like on a real turntable, except that with the beatlock engine your scratches will never end out of the beat.

Works on all windows:

Shqip

VirtualDJ eshte me te nxehta MP3 perzierjen software, objektiv DJ cdo dhome gjumi nga DJ me superstars profesionale si Carl Cox. Me rrugedalje, kenge juaj do te qendrojne gjithmone ne te rrahur, dhe ju mund te punoni tuaj mixes teper me shpejt se cdo tjeter mund DJ. Automatike motor seamless loop dhe krejt te re sinkronizohen model do te ju lejojne te kryejne befasues remixes jetojne, pa pergatitje ne te gjitha. Perfaqesim pamor dhe cues ju lejojne te shikoni qarte strukturen e kenges, dhe kurre nuk do te befasuar nga nje pushim me. The vinyl kontrolleve do t'ju zeroja si ne nje gramafon vertete, pervec se me beatlock motorrit tuaj scratches kurre nuk do te perfundoje nga mundi.

Punon ne te gjithe windows:

Download <--Virtual DJ Pro 7.3

Virtual DJ v7.3 PRO Portable

English

Virtual DJ v7.3 PRO PortableVirtualDJ is the hottest AUDIO and VIDEO mixing software, targeting DJs from the bedroom, mobile, and professional superstars like Carl Cox.With VirtualDJ's breakthrough BeatLock engine, songs will always stay in beat, and the DJ works their mixes incredibly faster than they ever could.
The automatic seamless loop engine and synchronized sampler lets the DJ perform astounding remixes live, with no preparation at all. The visual representation and the cues allow a DJ to clearly see the song structure, and never be surprised by a break. The vinyl controls will let you scratch like on a real turntable, except that with the beatlock engine your scratches will never end out of the beat.
Add to that the infinite number of cue points a DJ can save for each song and large collection of wonderful automatically beat-synchronized effects.
And with VirtualDJ's large collection of skin interfaces to suit everybody from the beginner to the professional DJ, the possibility to record the DJ's mix to then burn to CDs, to broadcasting on the Internet and/or the DJ's own radio station, to use headphones to preview the song, or use an external mix-table to perform in a club; VirtualDJ is a DJ's ULTIMATE mix software.
Lastly, enter the new era of DJs mixing video enhanced songs (DVD, DivX, MPEG...) which can be sent to monitors, TVs, a projector for display on a giant screen.

Works on all windows:

Shqip

VirtualDJ eshte AUDIO e nxeht dhe software VIDEO te perzier, duke synuar DJ, mobile, dhe super star profesionale si Carl Cox.Me motor BeatLock VirtualDJ se rrugedalje, kenget gjithmone do te qendrojne ne mundesi.DJ punon mixes teper me shpejt si asnjehere.
Automatike motor dhe model seamless loop sinkronizuara lejon DJ kryeje Remixes befasues, pa pergatitje ne te gjitha.Perfaqesim pamor dhe cues t'ju lejoje nje DJ per te shikuar qarte strukturen kenge, dhe kurre nuk do te  ju befasoi nga nje pushim. The vinyl kontrolleve do t'ju dergoi nga zeroja si ne nje gramafon i vertete, pervec se me beatlock motorrit tuaj scratches kurre nuk do te perfundoje se pushuari.
Add to se numri i pafund i ve ne nje shenje DJ mund te kurseni per cdo kenge dhe koleksion te madh te mrekullueshme efektet automatikisht mundi-sinkronizuar.
Dhe me koleksion te madh VirtualDJ se nderfaqeve te lekures qe i pershtaten te gjithe nga fillestar me DJ profesional, mundesia per te regjistruar mix DJ per te ndjekur ne CD, per transmetimin ne / dhe Internet ose stacionin e vet DJ radio, te perdorin kufje per te preview kenge, ose perdorin nje perzierje te jashtme ne tryeze per te kryer ne nje klub, VirtualDJ eshte softuer ULTIMATE nje DJ mix.
Se fundi, te hyje ne epoken e re nga DJ perzierjen video te shtuara kenge (DVD, DivX, MPEG ...) te cilat mund te dergohen per vezhgues, TV, nje projektues per te shfaqur ne nje ekran gjigand.

Punon ne te gjithe windows:

Download <--Virtual DJ v7.3 PRO Portable

FutureDecks DJ Pro v3.5.0

English

FutureDecks DJ Pro v3.5.0FutureDecks DJ pro is  product good, packed with the latest professional DJ features that answer the needs of both professional and aspiring DJs. FutureDecks DJ pro can easily be used by all manner of DJs, from bedroom DJs who enjoy creating their own mashups and mixes in the comfort of their home, to DJs that perform in clubs and other live performance conditions. Thanks to an impressive number of advanced and flexible features, there is nothing limiting your creative flow, other than your own creativity.

Works on all windows:

Shqip

FutureDecks DJ pro eshte produkt i mire, e mbushur me karakteristika te fundit profesionale DJ qe i pergjigjen nevojave te te dy profesionaleve dhe DJ-t qe aspirojne. FutureDecks DJ pro lehte mund te perdoret nga te gjithe menyren e DJ nga DJ dhoma gjumi qe gezojne krijimin mashups dhe mixes ne komoditetin e shtepive te tyre, per DJ qe kryejne ne klube dhe kushtet e tjera te gjalla te performances. Fale nje numer mbreselenes te avansuara dhe fleksibel, nuk ka asgje te kufizuar rrjedhjen tuaj krijuese, pervec krijimtarise tuaj.

Punon ne te gjithe windows:

Download <--FutureDecks DJ Pro v3.5.0

Camfrog Video Chat 5.5.236

English

Camfrog Video ChatIf you're sick of hopping from one chatware program to another, looking for the perfect mix of video, audio, and text socializing, CamFrog might be what you're looking for.
The chat rooms feature everything from music lessons to sign language to non-English chatting, and integrating video, audio, and text components are a great leap forward for chat communities since a Webcam is not a requirement. Be warned, though: There's also a slew of X-rated chat rooms--this is not a program that kids should use without supervision.
The interface should be familiar to anyone who has used any messaging software. You can create your own chat room and password-protect it, and the Contacts list has a section for favorite rooms and one-click contact adding, user searching, and profile management. New in Version 5 is high-resolution video support, interface tweaks, and the ability to send little "virtual gifts" to both friends and anonymous recipients that borders on the annoying.
Cautious users should note that the install includes several toolbars and a Weather Channel widget, which you can opt out of. Despite those drawbacks, if you're looking for a well-trafficked video chat program that serves a diverse community, CamFrog is cool place to land.

Works on all windows:

 

Shqip

Nese ju jeni te semure e hopping nga nje program ne tjetrin chatware, duke kerkuar per perzierje e persosur e video, audio, dhe socializing tekst, CamFrog mund te jete ajo qe ju po kerkoni.
Dhoma chat tipar cdo gje nga mesimet e muzikes per te nenshkruar gjuhen jo-angleze biseduar, dhe integrimin e video, audio, dhe tekst komponentet jane nje hap i madh perpara per komunitetet qe nje Webcam chat nuk eshte nje kerkese. Te paralajmeruar, pse: Ka gjithashtu nje pasoje e X-vleresuarat chat dhoma - kjo nuk eshte nje program qe femijet duhet te perdorin pa mbikeqyrje.
Nderfaqja duhet te jene te njohura per kedo qe ka perdorur ndonje softuer mesazheve. Ju mund te krijoni dhomen tuaj chat dhe fjalekalimi-mbrojtur ate, dhe lista Kontaktet ka nje seksion per dhoma te preferuar dhe nje-klikoni kontaktoni shtuar, ne kerkim te perdoruesit, dhe te menaxhimit te profilit. Te reja ne Versioni 5 eshte mbeshtetja me rezolucion te larte video, tweaks interface, dhe aftesine per te derguar pak "dhurata virtuale" te dy miqve dhe marresit anonime qe kufijte ne te bezdisshem.
Perdoruesit te kujdesshem duhet te theksohet se instalimi perfshin disa Toolbars dhe nje Weather Channel widget, te cilat ju mund te zgjedhin nga. Pavaresisht nga keto te meta, ne qofte se ju jeni duke kerkuar per nje program te mire te trafikuar chat video qe sherben nje komuniteti te ndryshme, CamFrog eshte vend i fresket ne toke.

Punon ne te gjithe windows:

Download <--Camfrog Video Chat 5.5.236

ESComputing EditPlus v3.50.277

English

EditPlus is a text editor, HTML editor, PHP editor, Java editor and Hex Viewer for Windows. While it can serve as a good Notepad replacement, it also offers many powerful features for Web page authors and programmers.
Syntax highlighting for HTML, PHP, Java, C/C++, CSS, ASP, Perl, JavaScript, VBScript, Python and Ruby on Rails. Also, it can be extended for other programming languages based on custom syntax files.Seamless Web browser for previewing HTML pages, and FTP commands for uploading local files to FTP server.Other features include Hex Viewer, HTML toolbar, user tools, line number, ruler, URL highlighting, auto completion, cliptext, column selection, powerful search and replace, multiple undo/redo, spell checker, customizable keyboard shortcuts, and more.

Works on Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP:

Shqip

EditPlus eshte nje editor teksti, editor HTML, PHP redaktor, kryeredaktor Java dhe Viewer Hex per Windows. Ndersa kjo mund te sherbeje si nje zevendesim Notepad mire, ajo gjithashtu ofron shume karakteristika te fuqishme per autoret faqe Web dhe programuesit.
Theksim i sintakses per HTML, PHP, Java, C / C + +, CSS, ASP, Perl, JavaScript, VBScript, Python dhe Ruby on Rails. Gjithashtu, ajo mund te zgjatet per gjuhe programimi te tjera bazuar ne dosjet sintakse doganore.Shfletuesi Web seamless per parapamje faqet HTML, dhe komandat FTP per ngarkimi fotografi lokale per FTP server.Karakteristika te tjera perfshijne Viewer Hex, HTML toolbar, mjetet perdorues, numri i linjes, sundimtar, duke theksuar URL, kompletimi auto, cliptext, zgjedhja kolona, ??kerko te fuqishme dhe te zevendesoje, te shumta undo / bej serish, spell checker, shkurtesat e tastieres pershtatshem, dhe me shume.

Punon ne Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP:

Download <--ESComputing EditPlus v3.50.277

 

<Page 1 to 30> 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Leave a Reply