iPad-telefon

BlackBerry, telefonin dhe pajisjet e Windows. JQuery Mobile web-faqet.

 

BlackBerry, telefonin dhe pajisjet e Windows. Websites jQuery Mobile.....

 

Lexo me teper

file_manager phone_drive_file_shari

Menaxheri i dokumentit Phone Drive (+ File Sharing) për iPhone iPod, prekim dhe dritaret.

Ne jemi në gjendje për të gjetur iTunes në kompjuterin tuaj. Për të blerë dhe per te shkarkuar Drive telefonit (File Sharing, WiFi FlashDrive & Document Reader) nga Teknologjia Eightythree, të merrni iTunes tani.....

Lexo me teper

AirBlue-Ndarja-iPhone

Windows Phone, dhe Blackberry, Android apo ndonjë pajisje tjetër.

Microsoft është duke pretenduar se duke përdorur telefonin Windows 7 është më efikas se Android, i BlackBerry BBOS, apo iPhone Organizatave Nderkombetare.....

Lexo me teper

iPad-smart-makinë

Një çantë me porosi dash në një Car Smart Mercedes dhe montuar një iPad.

Accessory iKit Scosche për iPad mund të zëvendësojë stereo makinën tuaj me një top.....

Lexo me teper

 

Waldorf-iPad-Synth-app

Synthesizer Waldorf iPad "Një traditë e gjatë e sintezës wavetable - nga sintisajzerë parë PPG për zhvillimet e fundit në drejtim të Blofeld dhe Largo - dhe përvoja (TempoRubatos) Rolf Wöhrmann e madhe me sintezën iPad bërë e natyrshme që të dalë me një koncept wavetable për iPad, e cila , si një platformë të lëvizshme, po bëhet gjithnjë e më shumë i rëndësishëm për muzikantë.....

Lexo me teper

Vjay për iPad

Vjay është një app që ju lejon të kreative të sjellë së bashku clips audio dhe video për të krijuar një përvojë autentike media. Ju mund të krijoni videos in tuaj muzikë, pure lart këngë të ndryshme, dhe më shumë.

Ajo vjen me një pasuri e tipare të tilla si aftësinë për të, sugjerim loop, dhe fetë audio dhe video; efekte kohë reale; tranzicionit përshtatur video.....

Lexo me teper

Në harmoni për iPad

Në Harmonia është një app përqendruar në thjeshtimin përbërjen muzikë duke marrë shumë nga supozim jashtë teorisë muzikore. Është projektuar të jetë një tastierë MIDI që ju lejon të punoni me sorrë tuaj. Pasi setup juaj Mesi është i plotë, ju mund

të zgjidhni nga çdo shkallë diatonik dhe app do të përvetësojnë chords në atë shkallë për ju.....

Lexo me teperLemur Liine për iPad

Lemur është një shtesë e mirëpritur në botën e IOS. Ajo bazohet në shumë tipare që e bëjnë hardware kaq popullore. Çdo hardware ose software që mund të kontrollohet nga MIDI / OSC mund të kontrollohet nga lemur. Kjo e bën atë një mjet jashtëzakonisht i fuqishëm për DJ,prodhuesit,si dhe inxhinierë një.....

Lexo me teper

 

Apple lëshon një Update IOS për GarageBand

GarageBand për IOS 1.2 vjen si një shtesë e mirëpritur në zinxhirin evolucionar i Apps Apple muzikë. Në mënyrë të drejtë, është e mbushur me disa karakteristika të ftohtë të reja.

Për starters, ne tani kemi një editor MIDI!.....

Lexo me teper

 

One Response to “Phone”

Leave a Reply