iPad 2

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G

Apple

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3G MORE PICTURES
IPad 2 është brezit të dytë iPad , një kompjuter tabletë hartuar, i zhvilluar dhe shitur nga Apple Inc Ajo shërben kryesisht si një platformë për audio-vizuale mediat, duke përfshirë libra, revista, filma, muzikë, lojra, prezantime dhe përmbajtje web. IPad 2 ka njëbateri litium-jon polimer që zgjat deri në 10 orë, një dual core procesor Apple A5 dhe VGA front-ballafaqohet dhe 720p rear-ballafaqohet kamera dizajnuar për FaceTime video thirrje.

Opsionet Paisjet ne Dispozicion

Apple iPad 2 Wi-Fi + 3GPajisja është në dispozicion fillimisht me tre madhësive të magazinimit, 16, 32 dhe 64GB dhe dy opsione të ndryshme te lidhjes Wifi.Apple ka dërguar ftesat për gazetarë më 23 shkurt, 2011 për një ngjarje të mediave më 2 mars.Më 2 mars, 2011, CEO Steve Jobs zbuloi pajisjen në Qendrën Buena Yerba.

Posts Tagged ‘Χρησιμοποιώντας το λογισμικό VueMinder Ultimate’

Artisteer είναι ένας δικτυακός τόπος WYSIWYG εργαλείο δημιουργίας θέμα που αναπτύχθηκε από Extensoft. Artisteer αυτοματοποιεί τη δημιουργία προτύπων Ιστού, συμπεριλαμβανομένης μιας "Προτείνετε Design" κουμπί, το οποίο παράγει τυχαία σχεδιασμού Web και εμφανίζει την προεπισκόπηση του σχεδιασμού. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει στη συνέχεια το σχεδιασμό χρησιμοποιώντας ποικιλία από επιλογές, και να εξάγει το σχεδιασμό είτε ως Web templatein XHTML και CSS μορφή, ή ένα θέμα WordPress. Read the rest of this entry »